Sider

01.03.2009

B for Brændende Kærlighed

Skal vi bo i en båd i Brændegårdshaven?
Bygge en base og se blomsterne blomstre på bredden, male billedet af luftballonen på himlens bue. Bede for bedre tider og bestemme os for aldrig at skændes og aldrig at flytte tilbage til byen..eller Bellisvej.
Blænde hinanden med forelskede blikke og blive blå. Kysse og overbevise hinanden om, at bladene er skyld i skyggen, og at solen først brænder ud om 13 billioner af år. Huske hinanden på, at bænken i Brændegårdshaven var der, hvor vores hjerter blev bløde og vores ben til bacon og bare vi begge er i live, så brænder bålet.
Vi kan bytte bukser, så det hele ikke bliver for ensformigt og vi kan bremse bølgerne og bade nøgne, hvis du vil. Vi kan brøle som bjørne, bare for sjov og bokse som bøller, bare for sjov. Vi må bevare humøret, for gyngende både, bølger og lange nætter kan blive benhårde og dræbende, men bare vi begge er i god behold, ikke sandt?
Ja, det bliver hårdt arbejde, baby. Men bare slå koldt vand i blodet og bevar din bæreevne, for jeg er b-menneske, boblende, blæsende og belastende. Men bliv ved, for vi vil bestå, det betvivler jeg slet ikke.
Så…? Skal vi bo i en båd i Brændegårdshaven?

1 kommentar:

Mathias Henrik Andersen sagde ...

Jeg er ret sikker på, at jeg har læst denne tekst før. Uanset om det er rent ordspil, eller dine metaforer er "reelle", så skal du have de dybeste komplimenter for
" Vi kan bytte bukser, så det hele ikke bliver for ensformigt og vi kan bremse bølgerne og bade nøgne, hvis du vil. Vi kan brøle som bjørne, bare for sjov og bokse som bøller, bare for sjov. "
Det er så afsindigt smukt, at det næsten gør ondt. For man kunne sagtens bo i en båd i Brændegårdshaven - også sagtens uden at kede sig.
Tusind knus,
Mathias